Termeni și condiții

Te rugam sa citesti cu atentie Termenii si conditiile de utilizare, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site.

Acest site este detinut de S.C ITALIANA ERFAMO  S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata cu nr. J23/945/2014, avand cod fiscal RO 32998236, cu sediul in Afumati , SOS. BUCURESTI-URZICENI 17 C, jud. ILFOV si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

S.C. ITALIANA ERFAMO S.R.L. (“noi”) va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.FAROME.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea\r\noricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii .

Hainele comercializate in magazinul online www.farome.ro sunt noi si originale.Ne rezervam dreptul de a respinge comenzi catalogate in sistemul intern ca si achizitie cu potential fraudulos.

Intregul continut al site-ului www.FAROME.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date - este proprietatea S.C ITALIANA ERFAMO  S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C ITALIANA ERFAMO  S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C ITALIANA ERFAMO S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.DESPRE PRODUSELE COMERCIALIZATE PE WWW.FAROME.RO Produsele comercializate prin site-ul www.FAROME.ro  sunt produse noi, in ambalajul original si la momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Preturile prezentate includ TVA din valoarea produsului) si nu includ cheltuielile de livrare.

Plata produselor comandate de pe site-ul www.farome.ro  conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in momentul comenzii  la livrarea produselor (plata ramburs).Plata cu ramburs va fi facuta in momentul receptionarii comenzii de la agentul companiei de curierat rapid partenera a SC ITALIANA ERFAMO  SRL


Returnare in 30 zile:Se poate returna produsul cumparat, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 30 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur telefonic sau prin e-mail. Poti opta pentru returnarea contravalorii produselor  din magazinul nostru. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).Returul trebuie sa fie însotit de urmatoarele documente:– factura (original sau copie);– chitanta de la curier (original sau copie);

În cazul în care nu respectati conditiile de retur, nu vom accepta returul dumneavoastra.

Returnare in 30 zile: Se poate returna produsul cumparat in termen de 30 zile lucratoare daca acesta s-a deteriorat din cauza unui defect de fabricatie. Te rugam sa ne anunti pe e-mail sau telefonic. Daca produsul a facut parte dintr-o promotie, avand pretul redus la achizitionare, nu-ti mai putem returna banii ci doar sa il schimbam cu un produs de o valoare similara.

DISPUTE SI CONFLICTE :Orice conflict aparut intre S.C. ITALIANA ERFAMO S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.FAROME.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

 

 


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostrum www.farome.ro , trebuie sa introduceti datele dumneavoastra. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.  

Drepturile de autor –Copyright.

  Intregul continut al site-ului  www.farome.ro  incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ITALIANA ERFAMO  S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.farome.ro , sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@farome.ro

Responsabilitati privind produsele  S.C. ITALIANA ERFAMO .S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea RETURNARI . 

Litigii

  Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. ITALIANA ERFAMO S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. ITALIANA ERFAMO  S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.  Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul  online www.farome.ro